PRAKTICKÉ SEMINÁŘE NA TÉMA ZPRACOVÁNÍ FAREMNÍ PRODUKCE

  • 7. března 2017
  • minuta čtení
  • 21
ASZ pořádá pro chovatele semináře s následujícími tématy: Bourání a balení masa, zpracování mléka a výroba sýrů, výrobky z ovoce a zeleniny, plnění hygienických a technologických požadavků.

14.4.2017 Farma Kalivody, Okres Rakovník, Středočeský kraj
Zpracování mléka na farmě, odbyt, hygienické předpisy, HACCP.
12.5.2017 Kozí farma Drysice, Okres Vyškov, Jihomoravský kraj
Zpracování kozího popř. kravského mléka, krátké odbytové řetězce.
26.5.2017 Ekofarma Šumava, Nýrsko, Okres Klatovy, Plzeňský kraj
Zpracování masa (hovězí, jehněčí a drůbeží), na farmě, požadavky na bourárnu, provoz, HACCP.
9.6.2017 Ekostatek Vlkaneč, Okres Kutná Hora, Středočeský kraj
Zpracování ovoce a zeleniny, výroba, produktů, odbyt.
Semináře se konají ždy v pátek od 9:00 do 17:00 hodin Na semináře je nutné se předem přihlásit! Všichni zájemci musí nahlásit své jméno a příjmení, email, mobilní telefonní číslo a IČ. Akce se mohou zúčastnit zemědělští podnikatelé (vlastní IČ) nebo osoby, která se podílí na hospodaření zemědělského podnikatele (v tom případě je nutné nahlásit IČ tohoto farmáře).
Kontakt pro přihlášení: Ing. Jana Breburdová, e-mail: kancelar@asz.cz

Zpracování faremní produkce


Používání cookies zavřít
Pomocí souborů cookie můžeme web přizpůsobit vašim potřebám. Jsou nutné pro správné fungování našeho webu.
Můžeme vám díky nim také zobrazovat přizpůsobené nabídky a propagační akce na našich stránkách. Prohlížením webu s nimi souhlasíte. Nad vším máte samozřejmě kontrolu. Soubory cookie můžete kdykoli spravovat či vymazat ve vašem prohlížeči.