Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.

  • 19. března 2015
  • minuta čtení
  • 31
Mendlova univerzita v Brně, Ústav technologie potravin, Ústav chovu a šlechtění zvá si Vás dovolují pozvat na dvanáctý ročník semináře s mezinárodní účastí Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.

Kompletní informace, včetně místa konání, programu a přihlášky najdete v příloze.

Neznámý název souboru


Používání cookies zavřít
Pomocí souborů cookie můžeme web přizpůsobit vašim potřebám. Jsou nutné pro správné fungování našeho webu.
Můžeme vám díky nim také zobrazovat přizpůsobené nabídky a propagační akce na našich stránkách. Prohlížením webu s nimi souhlasíte. Nad vším máte samozřejmě kontrolu. Soubory cookie můžete kdykoli spravovat či vymazat ve vašem prohlížeči.